• 1404/06/07 - 23:51
  • - تعداد بازدید: 60
  • - تعداد بازدیدکننده: 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
خدمت رسانی بیشتر به مردم

برپایی میز خدمت شبکه بهداشت جاسک در نماز جمعه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک، در آستانه هفته دولت شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با هدف تقدیر از ملت و ارائه خدمات مستقیم به شهروندان، در نماز جمعه مسجد جامع اهل سنت این شهرستان اقدام به برپایی میز خدمت کرد.

خدمت رسانی بیشتر به مردم

این میز خدمت که با حضور دکتر محمود پابرجا سرپرست شبکه بهداشت و درمان و پرسنل اورژانس ۱۱۵ این شهرستان برگزار شد، خدمات سنجش فشار خون و قند همچنین آموزش‌های لازم در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها به نمازگزاران ارائه شد.

 

 

دکتر پابرجا در حاشیه این مراسم با تبریک هفته دولت،هدف از برپایی این میز خدمت را ارتقای تعامل مستقیم بین مسئولان حوزه سلامت و آحاد جامعه، ارائه گزارش عملکرد ، همچنین شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات مردم در زمینه خدمات بهداشتی، درمانی و ارتقای سطح آگاهی‌های بهداشتی در جامعه عنوان کرد و گفت: هفته دولت فرصتی ارزشمند برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر و ارتباط مستقیم با مردم است.

 

 

وی افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تمام توان خود در راستای تأمین، حفظ و ارتقای سلامت شهروندان تلاش می‌کند و برنامه‌هایی از این دست به صورت مستمر در اماکن عمومی و پرتردد برگزار خواهد شد.

 

 

برگزاری میز خدمت شبکه بهداشت جاسک با استقبال گسترده نمازگزاران و شهروندان حاضر در محل مواجه شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 23483
کلمات کلیدی
مریم زارعی
خبرنگار

مریم زارعی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید